Lei av frokosten? Da må du prøve dette! Jeg har aldri vært den typen som spiser frokost, sånn egentlig, men etter at jeg begynte på skolen igjen har det blitt et must. Det verste jeg vet om er å sitte i en forelesning med rumlende mage og følelsen av at jeg nettopp har våknet. Denne frokosten er kanskje ikke det sunneste alternativet, men det gir uansett en skikkelig fin start på dagen og masse energi! 

ALT DU TRENGER ER

Cottage Cheese
Jordbærsyltetøy eller jordbær
Mandler

Her brukte jeg ca. en halv cottage cheese, en dæsj med jordbærsyltetøy og litt mandler på toppen. Hvis jeg har ekstra god tid, slenger jeg på jordbær på toppen som jeg har i fryseren istedenfor syltetøy. Dette minner meg så mye om riskrem og syltetøy, noe som gjør at jeg føler at jeg spiser dessert til frokost.  I tillegg går det veldig fort å stelle i stand og det går enda fortere å spise opp! 

Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *