EGET DOMENE

Dette er utrolig gøy! Jeg har endelig fått mitt eget domene på eget nettsted, og det føles så riktig. Jeg har jo blogget i mange år, men har aldri tenkt at jeg skulle ha noe .com bak navnet mitt eller tørre å Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror det er fordi jeg ikke har vært helt sikker på hvor jeg vil med bloggen. Slik det er i dag, ønsker jeg å dele innhold med dere og forhåpentligvis inspirere!

Nå har ting heldigvis roet seg og jeg føler ikke at jeg trenger å lyve om hvordan jeg har det lenger, eller late som at jeg lever i en perfekt boble. Jeg har alltid tenkt at det er «farlig» å dele for mye av seg selv, spesielt hvis det er noe som ikke er positivt eller hvis det er for ærlig… Nå har jeg et helt annet syn på det, og jeg syns folk burde tørre å være seg selv! Ekte. Ikke late som man er noen man ikke er, for det går ikke i lengden uansett. Alle har ikke gode dager, og ingen lever et perfekt liv. Det er bare sånn det er, og da syns jeg det blir for dumt å late som noe annet.

Dette blir en helt ny start og jeg håper du har lyst til å følge med! Gjerne følg meg på Bloglovin for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, og kom gjerne med tilbakemeldinger underveis hvis det er noe du syns jeg bør gjøre annerledes eller forbedre. 

Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *