I dag tenkte jeg å tipse dere om en veldig god brødmix! Jeg har nemlig testet ut Fiberbrød fra Sukrin som er en mix der du kun trenger å tilsette vann. Genialt å ha i skapet spesielt i disse tider om man får lyst til å lage ferskt brød eller ferske rundstykker til frokost eller lunsj.


Som dere ser så hadde jeg tenkt til å lage brød, men ombestemte meg og valgte å lage rundstykker istedenfor. Det var ikke noe problem! 

Hell mixen i en bolle og tilsett 3 dl vann. La det hvile i 5 minutter før du former deigen til brød eller rundstykker. 

Hvis du lager brød: Stek i ovnen på 170 grader i ca. 60 – 70 minutter. Dersom du lager rundstykker skal du steke halve steketiden, altså rundt 30 minutter. Stekes midt i ovnen.

Og voilà! Selv jeg, som ikke er særlig god til å bake, fikk noen fotogene rundtstykker som også smakte skikkelig godt.  Jeg håper dere har det fint i dag, gjerne si ifra hvis dere ønsker flere oppskrifter fremover. 

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *