Kjæresten min og jeg leide en leilighet for noen år siden som vi bestemte oss for å pusse opp litt. Vi var så heldige at vi leide av foreldrene hans, og fikk dermed lov til å male. I første omgang var det stuen vi ønsket å freshe opp, før vi etterhvert tok soverommet også. Jeg har aldri vært særlig opptatt av interiør, men da vi bestemte oss for å gjøre endringer ble jeg plutselig veldig interessert. Det var ingenting som var morsommere enn å finne inspirasjon på nettet, se på farger og prøve å se hvor fint vi kunne få det selv. 

UTGANGSPUNKTET

Da vi hadde bestemt hvilken farge vi skulle ha på veggen, fant jeg ut at vi måtte bestille oss en ny sofa. På bildet over ser du mitt lille forsøk på å måle hvor stor sofaen sånn ca. ville bli. Siden jeg er helt elendig med alt som har med tall å gjøre, fant jeg ut at det ville være enklere å ta det litt på feelingen. Sofaen jeg hadde sett på hadde to sjeselonger, en kort og en lang. I mellom disse to skulle salongbordet stå (glassbordet der mac-en står), og det var veldig viktig at det fikk plass mellom. Det jeg ikke tenkte på var at vi gjerne også skulle ha plass til beina våre og kunne gå rundt bordet…. Men jeg bestilte sofaen likevel!

RESULTATET

Sofaen bestilte jeg på FurnitureBox og den kom ganske kjapt faktisk! Vi fikk den faktisk før vi var ferdige med stuen, så den stod inne på soverommet. Siden det var strie på veggen, fant vi ut at vi måtte legge duk og deretter male over. 

Vi fant ut at vi trengte litt andre småting som nye gardiner, bilder og pynt for å gjøre det litt koselig. Gardinene kjøpte vi på Princess, bildet er fra Desenio og en del pynt er fra Zara Home. 

Fargen på veggen heter Grå Skifer og er fra Jotun

Ble det ikke fint? Det er ingen tvil om at jeg ønsker meg en leilighet vi kan dille litt med når vi først skal kjøpe! Da vi pusset opp stuen i denne leiligheten fikk vi dog mye hjelp av familien til kjæresten, så det kan bli spennende å se hvordan ting vil se ut når vi skal prøve oss på egenhånd. Time will show…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *