ANNONSE

Plutselig har verden blitt snudd på hodet og det er nesten litt skummelt å dele noe annet enn det i sosiale medier. Selv om det finnes masse god informasjon som det er bra at folk deler for å opplyse, kan det bli litt mye i lengden. Dette er bare min personlige mening, og jeg mener absolutt ikke at man ikke skal snakke om det som skjer eller ikke holde seg oppdatert, men jeg tror det er fint at man kan lese om noe annet for å koble av. Jeg vet mange er hjemme om dagen, og at dette kanskje er litt kjedelig. Derfor tenkte jeg i dag å dele noen tips til hva du kan finne på hjemme når det kanskje er ekstra kjedelig og du kanskje føler deg litt alene.

Egenpleie

Hva er vel bedre enn litt egenpleie? Jeg har tidligere pleid å ha spa-søndag som fast rutine, men nå gjør jeg det litt oftere siden jeg uansett bruker mye tid hjemme. Alle har noen produkter hjemme som kan brukes for litt ekstra egenpleie, enten det er en god bodylotion eller en ansiktsmaske. Egenpleie kan være alt fra å ta en lengre dusj en du vanligvis pleier, ta hårkur, ansiktsmaske, barbere leggene eller noe annet som du syns er digg! Jeg har et samarbeid med Goodiebox som jeg har hatt en stund, og da mottar jeg skjønnhetsprodukter hver måned. Jeg skal komme tilbake til dette med Goodiebox i et annet innlegg med litt mer informasjon, men kort sagt er det som å ha bursdag en gang i måneden hvor du mottar en forundringspakke med masse deilige produkter til deg selv. Hvis du trenger noen deilige produkter eller vil teste ut noe nytt kan du bestille Goodiebox her! 

Komme ajour med skole

digital markedsføring

Dette er ingen ferie. Siden skolen ble stengt forrige torsdag har jeg jobbet masse med skole. Jeg leser litt hver dag, går gjennom tidligere forelesninger og notater. Nå kan man få mulighet til å ligge litt foran på skolearbeidet, og det er ikke annet enn positivt! Selv bruker jeg OneNote hvor jeg har oversikt over alle emnene, og deler inn etter hver forelesning og skriver inn sammendrag fra kapitlene i pensum. Hvis du ikke går på skole og sitter hjemme, hva med å lære seg et nytt språk eller finne frem noe annet i deg som du skulle ønske du kunne bedre? 

Rydde i klesskapet

Få orden i klesskapet ditt. Bruk tid på å sortere ut klærne du ikke bruker lenger, legg ut på Tise eller gi det bort. De siste årene har jeg brukt oppbevaringsbokser fra IKEA til å oppbevare sommertøy på vinteren og motsatt. Det er alltid litt spennende å pakke ut disse boksene, fordi jeg ofte glemmer hva jeg faktisk har.  Anbefaler alle å ta en liten gjennomgang av det dere allerede har, få orden i skapet og gi klærne til noen som trenger det eller eventuelt selge det.

Bake

Det ser ut som at hele Norges befolkning baker i disse dager, og det er innmari fristende å se nystekte skoleboller og kanelsnurrer. Ta det du har i skapene hjemme og bak noe digg, frys ned hvis du ikke orker å spise alt – så har du noe du kan glede deg over de dagene som kanskje er litt tunge. Jeg bakte kanelboller forrige søndag, oppskriften finner dere her.

Sosialisere - på den digitale måten

Det er mange sosiale eventer som blir avlyst, deriblant også middagsbesøk som man kanskje hadde planlagt for en stund siden. Jeg har sett at flere har Facetime med flere venner samtidig, hvor man sitter og spiser hjemme hos seg selv men snakker sammen over video. Jeg fikk så lyst til å gjøre dette selv da jeg så en venninne gjorde dette i helgen, det så utrolig koselig ut! Ellers så oppfordrer jeg også til å ringe en venn, besteforeldre eller annen slektning med video (eller uten) for å prate om alt og ingenting. Husk at det også er veldig hyggelig å sende melding til en du er glad i og fortelle dem det!

Luftetur

Hvis du er i karantene skal du ikke gå ut, da må du bli hjemme. Men, hvis du ikke er i karantene er det lov å gå en liten tur så lenge man holder avstand fra andre. Det er godt å få litt luft, men samtidig viktig huske på at man ikke skal komme for nærme noen. Siden treningssentrene er stengt kan du jo også prøve deg på Online Training (Sats tilbyr dette), ellers finnes det treningsvideoer på Youtube. Ikke prøvd zumba? Prøv det, det er kjempe gøy! Hvis ikke kan man også prøve seg på øvelser med treningsstrikker, bruke vannflasker som vekter eller selvfølgelig egen kroppsvekt.

Bingewatching

Det å slappe av med en serie er noe av det koseligste jeg vet om. Både i selskap og alene… De siste dagene har jeg ikke sett så innmari mye på serier, men jeg tenkte jeg kunne anbefale et par: Riverdale (Netflix), Dirty John (Netflix), Ozark (Netflix), Heksejakt (TV2 Sumo), Scandinavian Star (NRK), 22. Juli (NRK),  Box21(Viaplay) og The Blacklist (Viaplay).

Det var det jeg hadde for denne gang. Jeg håper noen ble inspirert til å enten ta en spadag, rydde klesskapet eller lese litt skole. Selv om denne situasjonen vi er i føles håpløs, vil det komme bedre tider i møte. Vi må være flinke til å ta alle forhåndsregler og holde oss på den sikre siden. Ta vare på hverandre! 

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Ting å gjøre hjemme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *