Hvor mange serier på Netflix har du sett den siste tiden…? Jeg håper ikke jeg er den eneste som binge watcher serier i dagevis, da er det i så fall en litt pinlig innrømmelse… De siste ukene har føltes ut som en evighet, og det har vært litt vanskelig å være flink til å være ‘flink’. Jeg har funnet ut at denne perioden vi lever i har flere stadier: De første ukene følte jeg meg forberedt, tenkte positivt på at jeg hadde mye mer tid til skolearbeid og egenpleie. Så kom de neste ukene der jeg jobbet konstant med skole, før jeg forrige uke fant frem en solstol som jeg har sittet i hver dag siden… Det føles ut som Titanic hele opplegget, der båten synker i bakgrunnen (les: verden går under) og jeg spiller fiolin til siste slutt. På et eller annet tidspunkt de siste ukene har jeg kjent på at en del av meg sier: «gi opp», mens en annen del ber meg fortsette. Fortsette å være flink på skolen, stå opp klokken syv, pynte meg og holde fast ved rutiner. Men hjernen hører ikke etter, og jeg ender opp med å skli ut av de gode rutinene, legge bort skolebøkene og snike meg til sofaen for å se på Netflix.

meg som tenker at jeg skal fikse livet mitt i morgen

I morgen er det heldigvis helg igjen, så da kan jeg sitte i solstolen uten å bli spist opp av dårlig samvittighet. En annen ting jeg også grubler mye over er hvordan ting blir når vi kommer «ut» igjen. Er alle de samme? Eller kan det hende vi er litt rarere? Jeg var for eksempel en tur på butikken i går, hvor jeg nesten – bare nesten – dulta borti en dame to ganger i køen, og unnskyldte meg selvsagt med en gang. Hun svarte ikke, hun tittet bare stygt på meg. Så slo det meg at vi skal holde 1-2 meters avstand, og satt med dårlig samvittighet i flere timer etterpå. Vanligvis hadde jeg glemt det med en gang, men siden vi nå har mye mer tid til overs og sitter hjemme tror jeg enkelte ting plager oss litt mer enn vanlig. Jeg føler meg i hvert fall litt tullerusk om dagen, men krysser fingrene for at jeg likevel er den samme når ting går tilbake til «normalt».

Håper alt går bra med dere, og hvis du føler deg litt tullete så vit at du ikke er alene.

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *