For noen måneder siden falt jeg pladask for et par sandaler som Janni Delér Olsson hadde lagt ut på sin blogg. Det ble en liten leteaksjon og tilslutt fant jeg et par norske nettsider som solgte dem. Dessverre skulle det ikke bli enkelt å klikke hjem et par sandaler, da disse var utsolgt overalt. Jeg endte opp med å skrive meg på liste på flere nettbutikker, og skulle få varsel på mail når de kom på lager igjen. Den mailen fikk jeg for et par uker siden, og nå er de endelig mine!

INUIKII WHITE SLIPPER

Jeg er superfornøyd! De er utrolig gode å gå i, fine å se på og harr bra kvalitet. Jeg har vært tilhenger av Birkenstocks i flere år, men nå ville jeg prøve ut noe nytt. Disse er litt høye, noe som gjør at jeg føler de blir litt mer «pensko» enn det Birkenstocks er. Tenk så fine disse er til en hvit sommerkjole og en flettet strandveske!? Inuikii har et stort utvalg sandaler, og de mest ‘kjente’ er nok disse med stener som er sydd på. Det var i utgangspunktet de jeg ville ha, men siden prislappen var på knappe 3000 kroner ombestemte jeg meg og kjøpte disse istedenfor. Hvis jeg angrer meg kan jeg jo bare kjøpe stener på Panduro og sy på selv, noe som er mye billigere.

Skjermbildene er hentet fra Inuikii sin nettside. De har et bredt utvalg av sandaler, så her er det bare å slå seg løs! Siden dette er en utenlandsk nettside vil det forekomme toll hvis du bestiller derfra, men nettsider som NellyMiintoEllos og Kouture har flere av disse modellene inne.

Ellers så er det bare å nyte solen så lenge den varer! I dag er det meldt 19 grader og strålende sol, noe som skal utnyttes til det fulle. Jeg håper dere får en fantastisk dag! 

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *