Goodiebox

I dag tenkte jeg å fortelle dere om et samarbeid jeg har med Goodiebox. Goodiebox er en forundringspakke med skjønnhetsprodukter som du får levert hjem en gang i måneden. Det er litt som å ha bursdag hver måned, siden du ikke vet hvilke produkter du mottar eller når boksen kommer. 

skjønnhet og velvære i en boks

Goodiebox leverer skjønnhetsprodukter hver måned, alt fra ansiktsserum til tørrshampoo, fra ulike merker. Innholdet i boksen har en minimumsverdi på 650 kr, men du betaler kun 249,-. Dette er perfekt hvis du ønsker å unne deg selv noe i hverdagen! Du får produkter du kan teste ut i full size og reisestørrelse, og kanskje finner du en ny favoritt! Det som gjør alt enda mer spennende, er at Goodiebox har ulikt tema hver måned. Temaet kan være alt fra me-time til party-time! 

skjønnhet og velvære på månedlig basis

SOM Å HA BURSDAG HVER MÅNED

Dette er de to siste Goodieboxene jeg har fått! Den fra forrige måned hadde temaet Body Love, og denne månedens boks har teamet Perfectly Imperfect. Jeg har funnet mange nye favoritter gjennom Goodiebox, for å nevne noen så kan jeg si at Karmameju 02 og tørrshampooen fra Roze Avenue har blitt store favoritter hos meg. Jeg har aldri eid tørrshampoo i hele mitt liv, så dette ble en life changer for meg. Bildet til høyre er boksen jeg fikk denne måneden, og har derfor ikke rukket å teste ut alle produktene enda, men jeg gleder meg stort til å se om det er flere favoritter der! 

La oss ta en titt på noe av det som var i månedens boks:

Bioderma Hydrabio H20
3-i-1 micellar rensevann, renser huden og fjerner make-up. Hydrabio H2O inneholder det biologiske patentet Aquagenium™ som stimulerer hudens naturlige evne til å intenst gjenfukte seg selv. Micellar-vannet renser ansiktet og fjerner make-up fra ansikt og øyne (også vannfast) skånsomt i ett enkelt trinn.

Pure Hyaluronic Serum
Bekjemp kjedelig, tørr hud med Pestle & Mortars Pure Hyaluronic Serum, en lett, ultrafuktende formula med praktisk pipettapplikator for sølefri bruk.

Dr. Botanicals – LM
Alt-i-ett-redningssmøret er full av mineraler, antioksidanter og vitaminer, og arbeider for å forynge, fornye og styrke den kjedelige og tørre huden. Med en 96% naturlig formel som inneholder kokosnøttolje, mandelolje og supermatkraften til sitrongress og dets høye vitamin C-innhold, gir denne næring til huden, og etterlater en jevnere hudfarge og en duggfri glød.

Som ny medlem hos Goodiebox får du +Combo of Niré eyeliner-børste og Uoga eyeliner in jarkan helt gratis! Du kan også vurdere din eske og motta Goodiepoints som du kan bruke på en ny boks. Genialt, eller hva? Hvis du er som meg, som elsker å teste ut nye produkter, anbefaler jeg at du sjekker ut denne linken for mer informasjon.

Sjekk ut denne kategorien for flere innlegg om Goodiebox. 

Next Post

1 thought on “Goodiebox | Bursdag hver måned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *