I dag tenkte jeg å fortelle dere om et samarbeid jeg har med Goodiebox, som jeg har samarbeidet med i litt over ett år nå. Du har kanskje hørt om Goodiebox tidligere? Hvis ikke, så er det en boks med skjønnhetsprodukter du får levert helt hjem en gang i måneden. Det er litt som å ha bursdag hver måned, siden du ikke vet hva produktene du mottar er for noe. Selv har jeg alltid likt å teste ut noe produkter, og kan love deg at det ble kostbart i lengden å kjøpe full size produkter i dyre dommer, for å senere innse at dette ikke passet min hudtype, mitt hår eller andre ting. Med Goodiebox slipper jeg dét problemet! 

SOM Å HA BURSDAG HVER MÅNED

Goodiebox leverer skjønnhetsprodukter hver måned, alt fra ansiktsserum til tørrshampoo fra alle mulige merker. Innholdet i boksens minimumsverdi er 650 kr, men du betaler kun 249,-. Dette er perfekt hvis du ønsker å unne deg selv noe i hverdagen, for det er mye av det Goodiebox handler om. Du får produkter du kan teste, både full size og reisestørrelser, og kanskje finner du en ny favoritt! Det som gjør alt enda mer spennende, er at Goodiebox har ulikt tema hver måned. Dette kan være alt fra me-time til party-time

Dette er de to siste Goodieboxene jeg har fått! Den fra forrige måned hadde temaet Body Love, og denne månedens boks er Perfectly Imperfect. Jeg har funnet mange nye favoritter gjennom Goodiebox, men for å nevne noen så kan jeg si at Karmameju 02 og tørrshampooen fra Roze Avenue har blitt store favoritter hos meg. Jeg har aldri eid tørrshampoo i hele mitt liv, så dette ble en life changer for meg. Bildet til høyre er boksen jeg fikk denne måneden, og har derfor ikke rukket å teste ut alle produktene enda, men jeg gleder meg stort til å se om det er flere favoritter der! La oss ta en titt på noe av det som var i månedens boks:

Bioderma Hydrabio H20
3-i-1 micellar rensevann, renser huden og fjerner make-up. Hydrabio H2O inneholder det biologiske patentet Aquagenium™ som stimulerer hudens naturlige evne til å intenst gjenfukte seg selv. Micellar-vannet renser ansiktet og fjerner make-up fra ansikt og øyne (også vannfast) skånsomt i ett enkelt trinn.

Pure Hyaluronic Serum
Bekjemp kjedelig, tørr hud med Pestle & Mortars Pure Hyaluronic Serum, en lett, ultrafuktende formula med praktisk pipettapplikator for sølefri bruk.

Dr. Botanicals – LM
Alt-i-ett-redningssmøret er full av mineraler, antioksidanter og vitaminer, og arbeider for å forynge, fornye og styrke den kjedelige og tørre huden. Med en 96% naturlig formel som inneholder kokosnøttolje, mandelolje og supermatkraften til sitrongress og dets høye vitamin C-innhold, gir denne næring til huden, og etterlater en jevnere hudfarge og en duggfri glød.

Som nytt medlem hos Goodiebox får du +Combo of Niré eyeliner-børste & Uoga eyeliner in jarkan helt gratis! Du kan også vurdere din eske og motta Goodiepoints som du kan bruke på en ny boks. Genialt, eller hva? Hvis du er som meg, som elsker å teste ut nye produkter, anbefaler jeg på det sterkeste at du sjekker ut denne linken for mer informasjon.

Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *