De siste ukene har jeg vært ekstra takknemlig for musikk, og jeg er nok ikke den eneste. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har brukt på Spotify den siste tiden, men det er utrolig mange. Både fordi jeg har lagd nye spillelister og selvsagt hørt på musikk. Denne sommeren blir jo noe helt annet enn hva vi hadde sett for oss, og jeg kjenner litt ekstra på at konserter og festivaler er avlyst… Dette er jo ikke noe vi får gjort noe med, så derfor har jeg lagd spillelister som kan nytes hjemme i eget selskap eller med venner. Selv gleder jeg meg til å være sammen med (få) venner, drikke vin og nyte rosa solnedganger i hvite sommerkjoler. Norsk sommer er jo faktisk det aller beste, selv om en liten svipptur til Hellas ikke er helt feil det heller. Under finner du noen spillelister jeg har laget, og hvis du vil kan du abonnere og høre på disse du også. Jeg oppdaterer den listen som heter # hver  dag, og de andre litt som happ. Klikk på bildene for å komme direkte til spillelisten!

#
Litt variert musikk, passer til alt fra vors til chill hjemme. Dette er den listen jeg oppdaterer mest, og som minner meg mest om fine sommerkvelder. Klikk her for å komme til spillelisten.

d a n c e
I denne listen er det litt mer tempo, og den passer bedre til slutten av et vors eller en fest. Her er det med andre ord litt mer «dansemusikk».
Klikk her for å komme til spillelisten.

<3
En spilleliste med mer rolig musikk. Denne er relativt ny, og ikke så full enda. Likevel noen myke, fine sanger man kan høre på hvis man er i det humøret. Klikk her for å komme til spillelisten.

Work
Denne listen hører jeg mest på når jeg jobber med fotoredigering, blogginnlegg eller skole. Denne består av litt roligere ‘house’-musikk, men den passer faktisk også godt hvis man skal kjøre langt. 
Klikk her for å komme til spillelisten.

spirit animal  / Taylor Swift
Den ene konserten jeg skulle på i sommer var Taylor Swift og denne listen er kun hennes musikk. Hvis du er som meg, blodfan, tror jeg du vil like denne listen. Hvis ikke du er fan – kanskje du blir det?
Klikk her for å komme til spillelisten.

2019
Det beste fra 2019. Eller, det jeg likte best i hvert fall. Når jeg er tom for inspirasjon, pleier jeg å slå på en liste fra fjoråret for å få litt mer inspirasjon.
Her befinner det seg litt variert musikk. 
Klikk her for å komme til spillelisten.

Jeg håper dere har det fint og ble glad for litt musikktips. Jeg elsker å sette sammen spillelister og finne ny musikk! Gjerne fortell meg hva slags musikk du liker, så skal jeg sjekke det ut. Du kan følge meg på Spotify her hvis du vil, eller abonnere på de ulike spillelistene. Klem! 

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *