Hei! Nå er det en stund siden jeg har oppdatert her inne, så nå var det virkelig på tide. Nå har jeg levert inn min siste eksamen, og er utrolig fornøyd med at jeg endelig har sommerferie! Nå har jeg fullført ett av tre år på bacheloren min i digital markedsføring, noe som nesten føles litt surrealistisk. Det føles ut som jeg hadde første skoledag for bare noen uker siden, så dette året har flydd forbi i en fei. På veien har jeg lært utrolig mye nytt og spennende, så jeg gleder meg allerede til neste semester for å lære enda mer. 

Kjole fra LaConfection
Sko fra Inuikii

cirka sååå glad var jeg for å levere den siste eksamen! De siste ukene har jeg fått eksamener på rekke og rad, noe som var mer stress enn jeg i utgangspunktet trodde. Jeg hadde sett frem til å få alt samlet opp på en uke, for å bli raskere ferdig, men jeg kan love dere at jeg fikk knekken etterhvert. Allerede på eksamen nummer to forrige uke, kjente jeg at hodet mitt var et helt annet sted. Jeg forstod plutselig ikke oppgaven, og satt i flere timer og surret før jeg endelig innså at jeg var helt på villspor. Jeg satt med noen skikkelige «etterleverings-nerver» etter jeg omsider fikk levert, og brukte hele helgen på å gruble over om jeg hadde gjort riktig eller om hele oppgaven lå an til en stryk… Nå som jeg har fått lagt det litt fra meg, tror jeg at det ble riktig tilslutt! Vi får ikke karakterer før om noen uker, og jeg gidder i hvert fall ikke bruke mer tid på å tenke om den gikk bra eller dårlig før jeg får tilbakemelding.

Denne sommeren har jeg, som sikkert mange andre, faktisk ingen planer. Heldigvis er ikke jeg en av de mange som hadde bestilt sommerferie, annet enn noen helgeturer på hytta – som jeg nå kan dra på! Det eneste jeg ønsker meg nå er en sommerjobb… Jeg var på et jobbintervju like før Norge stengte, i håp om å få meg en deltidsjobb ved siden av studiene, men dessverre ble ikke dette noe av med tanke på den situasjonen vi er i. Derfor er jeg fortsatt på utkikk etter en jobb hvor jeg kan være hele sommeren, og kanskje noe utover høsten også. Hvis du kjenner noen som har behov, så er det bare å si ifra altså! Ellers så håper jeg dere har det fint, og at dere har fått glede av det nydelige været som har vært den siste tiden. Jeg håper det blir flere sånne dager fremover! 

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *