balayage oslo

Annonse – Inneholder annonselenker

Det er nok flere enn meg som har sittet og ventet på at frisører skal åpne gjennom de siste månedene. Jeg fikk bestilt time ganske kjapt etter at det åpnet og var hos frisøren min rett før 17. mai. Nå hadde jeg ikke vært der siden i høst, og hadde tidenes ettervekst. Heldigvis er det jo ingen som har sett meg de siste månedene, men jeg skal ærlig innrømme at det gjorde noe med selvbildet etter jeg hadde vært der. 

Hårbehandling utført av Oslo beste frisør, Vilde på Hendrix Hair Frogner 💕

Jeg var på utveksling i USA for noen år siden og prøvde en sterk hjemmebleking, som resulterte i at håret mitt knakk… Jeg hadde nesten ikke noe hår igjen foran og alt kjentes ut som tyggis… Jeg brukte flere år på å gro ut håret mitt, og det ble ikke helt bra igjen før jeg begynte å gå fast hos frisøren min. Jeg går til Vilde på Hendrix Hair Frogner, og hun gjør underverker hver eneste gang! Denne gangen ba jeg om en litt lysere farge enn jeg har hatt tidligere, og jeg er så utrolig fornøyd. Anbefaler virkelig alle der ute å finne en frisør som er flink og som du kan gå til mer enn en gang, sånn at de blir kjent med håret ditt og ikke gjør noe feil. 

balayage hendrix

Jeg går til frisøren relativt sjeldent og da er det en del produkter jeg bruker for å vedlikeholde det. Først og fremst bruker jeg denne lillashampoen et par ganger i uken. Av og til lar jeg håret hvile og bruker den hvis jeg ser at det begynner å bli litt gult. Videre har jeg begynt å bruke flere produkter fra Kerastase, blant annet denne shampooen og denne balsamen. Begge lukter innmari godt og jeg føler håret blir silkemykt etter hver vask! 

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *