Goodiebox gif

Annonse | samarbeid med Goodiebox

Endelig har jeg mottatt enda en Goodiebox som jeg har gledet meg til å dele med dere! For de av dere som ikke kjenner til Goodiebox, så er det et helt genialt konsept. Goodiebox er en månedelig forundringspakke med alt fra sminke, hudpleie, hårprodukter og andre skjønnhetsprodukter som er blant de mest populære på markedet. Innholdet i Goodieboxene varierer fra hvilken sesong vi er og du får 5 – 7 produkter til en verdi av minst 650 kroner, men du betaler kun 250 kr! Mange av produktene er full size, men du får også noen produkter som du enkelt kan ta med i veska på farten. Det morsomme med Goodiebox, er at du aldri vet hva du får eller helt nøyaktig når den kommer, så det er litt som å ha bursdag hver måned. Med Goodiebox får man en skikkelig boost i hverdagen og mulighet til å teste ut nye produkter.

Goodiebox utendørs
Goodiebox produkter

I DENNE MÅNEDENS GOODIEBOKS

Rose & Berries Balmy Cleanser
Huygens Le Gommage pour le Corps
Bellapierre Cosmetics Mineral Blush – Amaretto
SOLVEJ – Hårklemme
Pixi Shea Butter Lip Balm
Niré 305 RADIANT BLUSH BRUSH

Denne boksen er perfekt nå som sommeren endelig er her. Visste du at du alltid burde skrubbe huden før du skal eksponeres for sol? Da fjerner du døde hudceller og lar solen komme til. Skrubben fra Huygens er perfekt for dette! Jeg mener ikke at du skal skrubbe huden hver dag før du soler deg, men før en eventuell ferie eller en periode hvor du skal sole deg mye, er dette kjempe lurt for da unngår du flassing! Jeg føler denne boksen fungerer fint som et lite kit for sommeren. Her får du skrubb, ansiktsrens og enkel sminke som er fint til sommerkvelder. Jeg bruker ikke mye sminke på sommeren, men litt rouge og noe på leppene er aldri feil.

Med Goodiebox har jeg funnet mange nye produkter som jeg elsker og som jeg har kjøpt i ettertid. Jeg har alltid likt å teste ulike skjønnhetsprodukter, noe som kan bli dyrt i lengden. Derfor er dette konseptet helt genialt, fordi man får testet mange ulike produkter til en billig penge. Hvis du er like glad i å teste produkter som meg, anbefaler jeg å bestille din første boks gjennom denne lenken!

Vil du se hva jeg fikk i min forrige Goodiebox? Sjekk ut dette innlegget.

Previous Post

1 thought on “Få en boost i hverdagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *