Det har som vanlig skjedd litt siden sist, og vi sparker i gang nok en høst med et blogginnlegg. Det er jo litt sånn det er som student, at hver høst begynner med blanke ark!

Jeg begynner med det du kanskje er mest spent på – hvordan gikk det i våres?

 

Forrige semester hadde vi valgfag (30 studiepoeng) – hvor jeg hadde valgt digital innholdsproduksjon. Jeg ønsket å lære mer om hva digital innholdsproduksjon er og hvordan det fungerer. Eksamensoppgaven kom tidlig i semesteret, så jeg brukte stort sett januar – mai med arbeidet i å produsere video og bildeserie basert på tall og data. Det var kjempegøy! Jeg er i utgangspunktet helt elendig med tall, men jeg syns det var spennende å lese meg opp på statistikk og forskning rundt merkevaren/kunden jeg hadde valgt.

Jeg valgte å lage en reklamefilm for Statens vegvesen om ruspåvirkede sjåfører i trafikken, og en fotoserie jeg har kalt «Alene, ikke ensom». Basert på de omstendighetene (corona…) syns jeg resultatet ble ganske greit, selv om det var mye jeg ikke fikk gjort – som jeg egentlig hadde lyst til. En viktig del av oppgaven var å vise at man behersker film/foto, og jeg måtte derfor filme alt selv. 

Disclaimer: Denne filmen ble produsert da det var fullstendig lockdown i Oslo, hvor man kun fikk være med «kohorten» sin. Link til videoen her.

Hva skjer nå?

 2020 opprettet jeg et enkeltpersonforetak, hovedsaklig for å kunne påta meg fotooppdrag og skriveoppdrag ved siden av studiene. Jeg har nemlig erfart at flere spør om oppdrag, fremfor en deltidsstilling, så derfor tenkte jeg at det kunne vær lurt. Og det var det! For like etterpå kom jeg i kontakt med Europris, som jeg begynte å skrive for i januar. I sommer fikk jeg 50% stilling som innholdsprodusent i Europris (prosjektbasert – 1 år). Så der jobber jeg nå!

Nå har jo også skolen begynt igjen, og dette må være det mest krevende året av dem alle. Dette semesteret har vi bedriftsøkonomi, statistikk og analyse, digital markedsstrategi og merkevarebygging. Så skal bacheloroppgaven planlegges og prosjektbeskrivelse leveres inn, i tillegg til at vi skal søke praksisplass for 2022. Men, dette er siste innspurt – og da kan man ikke forvente noe særlig annet!

Hvis du er interessert i å se hvordan de andre semesterene har sett ut, anbefaler jeg å ta en titt her! Her har jeg lagd en oversikt over de ulike oppgavene jeg har levert inn gjennom de siste årene, slik at de som er interesserte i samme utdanning kan få en følelse av hva vi lærer. 

Previous Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *